Att arbeta inom ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning i Sverige.

Det är en väldigt stor skillnad mellan att arbeta som fastighetsskötare och att arbeta inom ekonomisk förvaltning. Ekonomisk förvaltning är en bransch där man som medarbetare har en roll som snarare liknar en inom redovisning och ekonomi än inom förvaltning. Själva arbetet består till mesta del av siffror och det är sällan du är ute på fält och snurrar runt ute hos kunder.

Arbetena passar olika personlighetstyper

Så huruvida ekonomisk förvaltning eller att fastighetsskötsel passar dig är snarare hur du är som person. Om du är analytisk av dig och älskar siffror så skulle jag rekommendera den mer ekonomiska delen. Om du dock är kundorienterad och en mästare på att lösa problem så skulle jag satsa mina kort på att du passar bra som fastighetsskötare.

Ekonomisk förvaltning i Stockholm

Det finns en firma i fastighetsbranschen som erbjuder ekonomisk förvaltning och som har lett branschens utveckling i många år. De har ursprungligen sina rötter i redovisning men har sedan flera år tillbaka även sina fötter i förvaltningsbranschen.

Kunder enbart i Stockholm?

Nej företaget tar inte enbart kunder i Stockholm utan de jobbar brett över hela Sverige. Deras kunder de har i dagsläget är en mix, det är en del kommersiella fastighetsägare, en stor del bostadsrättsföreningar och även lite företag som behöver hjälp med redovisning.

Vad kostar ekonomisk förvaltning för brf:er?

Förvaltningsuppdragen av ekonomisk karaktär har inget fast pris utan de skräddarsys till bostadsrättsföreningen efter dess behov. Vissa brf:er behöver större upplägg där allt ifrån kösystem till garage och bokslut och årsredovisning sköts från en central punkt. Samtidigt finns det de mindre brf:er som egentligen bara behöver hjälp med lite löpande bokföring.

Så företaget har plockat fram ett koncept där tjänsten helt anpassas till er som bostadsrättsförening.  Det görs för att ni varken ska behöva gå igenom ytterligare en byrå eller för att ni ska betala för flertalet tjänster ni aldrig kommer att använda. Deras koncept har hittills varit en stor hit bland föreningarna, företagen och fastighetsägarna som använt sig av dem. Det är bara att slå iväg en pling till en av deras referenser och få en tydlig bild av det själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *