Vanligt med billig kontorsstädning Stockholm

Här arbetar en av deras anställda med kontorsstädning i Stockholm.

Många företag utför en urusel kontorsstädning Stockholm till en billig peng.

Det grundar sig i att det är en tuff bransch med många konkurrenter och dåliga marginaler. För att få allting att gå runt i städbranschen i Stockholm är det viktigt att hålla låga kostnader. Annars kan du inte behålla dina kunder inom kontorsstädning, och om du inte behåller dem avtalen kommer du gå omkull.

Billig och pålitlig kontorsstädning i Stockholm

Därför är det livsviktigt att hålla låga priser, ständigt jaga nya kunder och hålla dina arbetare under uppsyn. För du kan ha låga priser men om städarna snor från kundernas arbetsplatser så är avtalen körda, och städfirman likaså. Som jag berättade är kontorsstädning eran kund-ryggrad och om ni inte lyckas behålla dem så är ni körda.

Bra företag i Stockholm

Det finns dock en bra städfirma i Stockholm som har lett branschens utveckling under många år. De har sedan länge varit i toppen på grund av sin otroliga service som dem erbjuder befintliga kunder.

Därför har företaget lyckats väldigt bra med att behålla sina befintliga kunder. Har det funnits något problem har dem varit väldigt tillmötesgående och jobbat hårt med att få dem nöjda igen.

Vad kostar en kontorsstädning?

En kontorsstädning är väldigt svårt att prissätta så här på rak arm då priset i sig är beroende på flera faktorer. Dessa faktorer är bland annat:

*Storleken på kontoret

*Komplexitet

*Hur ofta ni vill att det städas

*Om toaletterna ska städas

Som du ser är det väldigt mycket som ska klicka rätt för att jag ska försöka mig på att ge ett pris mellan tummen och pekfingret. Standarden företagen emellan skiljer sig även väldigt mycket. En del företag har absurda priser. Samtidigt står en hel del utan kontor och med underbetalda arbetare för att kunna ge branschens billigaste priser.

Om det tillvägagångssättet är rätt eller inte kommer jag inte ge mig in i. Men ha i åtanke när du väljer firma att de underbetalda arbetarna har stört anledning att stjäla från arbetsplatserna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *