Långtidsskadad takläggare i Stockholm

Arbetande takläggare i Stockholm.

För er som inte följt bloggen så länge så är jag en långtidsskadad takläggare i Stockholm. För 5 år sedan ramlade jag från taket på ett trevåningshus och blev sjukhusliggande i en dryg månad innan det blev hemgång. Där blev jag sängliggande i lite drygt en månad innan envisa jag tvingade tillbaka mig till jobbet. Jag var ingen takläggare som hade tänkt ligga hemma och gå på sjukbidrag. Utan jag skulle ju tillbaka till arbete!

Tröttheten som takläggare i Stockholm

Men den dagen jag skulle komma tillbaka sköts upp länge och nu har jag inte kunnat komma tillbaka på år. Men det är kanske bäst då jag en halv arbetsdag in blir så trött att jag känner tröttheten trycka ut från hjärnan mot pannan. Det är en känsla som inte är så attraktiv som takläggare att ha när du står på ett tak då det förhindrar din förmåga att tänka. Jag hade ju kunnat ramla från ett tak och så hade hela min situation förvärrats ytterligare. Som om det hade gått att bli ännu värre. Stockholm är ju en extra fartfylld stad så där vill du ju verkligen kunna tänka snabbt utan att behöva sakta ned.

Bra företag i Stockholm

Stockholm är en stad med många lurendrejare. Denna underbara takläggare i Stockholm är dock kända för att utföra bra arbete kontinuerligt. Så det är något jag är otroligt glad över att veta då jag vet att de kan lösa allting när jag har problem med ett tak. Det är inte många andra firmor som jag känner samma förtroende för i Stockholm och absolut ingen annan takläggare. Där är det alldeles för många andra firmor som är urusla på sitt hantverk.

Jag rekommenderar dig att kontakta denna firma direkt då de brukar fylla upp sin kalender rätt snabbt. De lämnar ju nämligen alltid kostnadsfria offerter på sina platsbesök vilket leder till att de blir lite extra attraktiva ur kundens synvinkel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *