Få ut det bästa av din träning med Whey 80

Du som tränar vet hur viktigt det är att få i dig tillräckligt med protein. Om du inte får i dig rätt näring så börjar din kropp istället bryta ner din muskelmassa. Detta vill du självklart förhindra – speciellt om ditt mål är att bygga muskler. Protein är speciellt viktigt att du får i dig efter träning. Detta är uppbyggt på aminosyror och det är det som gör att dina muskler återhämtar dig och blir starkare. Du hittar protein i mat som ägg och kyckling, dock är det svårt att få ihop till rätt mängd bara genom kost. Whey 80 är gjort för dig som tränar och vill få i dig extra mycket protein av bra kvalitet, även under en dag då du inte hinner laga mat. Whey 80 är ett protein som passar både för kvinnor och män.

Komplett proteintillskott med Whey 80

Whey 80 har cirka 25 gram protein i sig, vilket är perfekt före eller efter ett träningspass. Det ger dig ett komplett proteintillskott som du behöver för att återhämta dig. Whey 80 är ett av Sveriges mest populära proteintillskott. Detta eftersom det är ett pulver som smakar gott och är enkelt att blanda med antingen mjölk eller vatten. Ta det före träningen, efter träningen eller helt enkelt som ett mellanmål. För att få det bästa resultatet av Whey 80 bör du ta tre portioner dagligen. Detta beror däremot också på hur pass aktiv du är, ju aktivare du är desto mer protein bör intas.

En mängd olika smaker

Proteintillskott är inget som borde smaka dåligt utan Whey 80 kommer i olika smaker så att det ska passa just dig. Det är viktigt att ett tillskott ska både smaka bra och innehålla  tillräckligt med protein. Whey 80 kommer i klassiska smaker som jordgubb, choklad och vanilj, men du hittar även en massa andra spännande smaker. Hur låter cinnamon bun, chokladboll, hallon eller salted caramel? Det finns verkligen något för alla. Whey 80 kan du använda i smoothies, som en shake, i ditt kaffe och mycket mer. Det är helt enkelt du som bestämmer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *